Open chat!
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–18:00

Сб: 10:00–15:00

Нд: Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Навушники з мікрофоном Marshall Minor II Bluetooth White (4092261)

Артикул 14809
Знято з виробництва

Marshall Minor II

Навушники Marshall Minor II Bluetooth MINOR II BLUETOOTH — надійні бездротові навушники крапельки з технологією Bluetooth QUALCOMM® aptX™. Однієї зарядки достатньо, щоб забезпечити 12 годин безперервної роботи. Оснащені інноваційною системою EAR-FIT з регульованою петлею для оптимальної та ергономічної посадки. Розроблені спеціально для надійної фіксації і комфорту протягом всього дня. Навушники MINOR II BLUETOOTH оснащені 14,2 мм динаміками, здатними відтворювати насичені високі, об'ємні середні частоти і чисті, чіткі баси, — звучання, як на VIP-місцях кращих концертів. Дизайн крапельок забезпечує ідеальну шумоізоляцію, при цьому дозволяючи чути те, що відбувається навколо.

ПІДТРИМКА BLUETOOTH 5.0 aptX

Встановіть з'єднання з навушниками Minor II Bluetooth з технологією Bluetooth aptX. Bluetooth aptX не тільки відтворює музику з більш високим бітрейтом, але і при цьому мінімізує проблеми синхронізації, що дозволяє переглядати кінофільми з ідеальною синхронізацією зображення. Minor II Bluetooth надає свободу і комфорт руху в межах 10 метрів від джерела відтворення.

12 ГОДИН БЕЗДРОТОВОГО ЗВУЧАННЯ

Minor II Bluetooth забезпечує стабільний звук протягом 12 годин бездротового звучання на одному заряді. Відсутнє джерело живлення, а ви поспішайте? Функція швидкої зарядки означає, що 20 хвилин зарядки вистачить на 2 години звучання. Дві години зарядки забезпечать повну зарядку акумулятора.

НАСТРОЮВАННЯ ДИНАМІКІВ

Навушники Minor II Bluetooth забезпечені 14,2 мм динаміками, здатними відтворювати насичені верхні частоти, об'ємні середні частоти і чисті, чіткі баси, — звучання, як на VIP-місцях кращих концертів. Дизайн крапельок забезпечує ідеальну шумоізоляцію, при цьому дозволяючи вам чути те, що відбувається навколо.

СИСТЕМА EAR-FIT

Навушники Minor II Bluetooth виконані в особливій, ергономічною формою, розробленою для щільного, комфортного прилягання до вушних раковин на протязі всього дня. Цей інноваційний дизайн отримав назву системи ear-fit, в якій, крім унікальної форми, використовується регульована петля для більш оптимальної посадки.

 БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНА КНОПКА УПРАВЛІННЯ

За допомогою багатофункціональної кнопки управління можна відтворювати, ставити на паузу, переключати і регулювати гучність на своєму пристрої, а також вмикати і вимикати навушники. Крім того, в комплект входить управління телефоном, так що ви зможете відповідати, відхиляти або завершувати дзвінки кількома простими рухами.

ФУНКЦІЯ МАГНІТНОЇ ПАУЗИ

За допомогою функції магнітної паузи можна дуже швидко поставити музику на паузу. Зніміть навушники з вух і з'єднайте магніти. При з'єднанні навушників Minor II Bluetooth переходить в режим збереження енергії і відключається після шестьи годин відсутності використання навушників.

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ ТЕЛЕФОНУ

Завдяки зручній сумісності з телефоном, навушники Minor II Bluetooth являють собою ідеальне багатозадачне пристрій. Відповідайте на дзвінки, або відхиляйте завершуйте дзвінки в бездротовому режимі з допомогою кнопки управління. За допомогою вбудованого мікрофона можна вести розмову або записувати голос на свій пристрій.

КОМПАКТНИЙ І НАДІЙНИЙ ДИЗАЙН

Minor II Bluetooth — це бездротові навушники-крапельки, готові працювати поряд з вами. Текстуроване покриття забезпечує надійність і тактильний комфорт, а компактні розміри дозволяють брати їх з собою в будь-яку подорож. Мідні деталі, легендарний логотип і шрифти гарантують неповторний класичний стиль Marshall.

 

Тип Навушники з мікрофоном
Бренд Marshall
Призначення Для телефону
Тип конструкції Вакуумні
Тип акустичного оформлення Закриті
Тип кріплення Кріплення у вухах
Підсвічування Ні
Спосіб підключення Бездротовий
Опір (Ом) 32
Тип бездротового підключення Bluetooth
Діапазон частот (Гц) 20-20000
Конструкція випромінювача Динамічні
Чутливість (дБ) 117
Діаметр динаміків, мм 14,2
Елемент живлення Акумулятор
Час роботи 12
Регулятор гучності Так
Довжина кабелю, м Немає
Підключення кабелю Немає
Знімний кабель Ні
Тип роз'єму Немає
Форма штекера Немає
Конструкція мікрофону Вбудований в кабель
Моніторні навушники Ні
Apple-сумісність Так
Android-сумісність Так
Hi-Res сертифікація Ні
Активне шумопоглинання Ні
Складаний корпус Ні
Поворотні чаші Ні
Водостійкий корпус Ні
Кількість випромінювачів в одному навушнику 1
Вбудований підсилювач / ЦАП Ні
Безпровідна зарядка Ні
Виклик голосового асистента Ні
Вага, г 22,5
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
4 999 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір

 Нова пошта;

 Нова пошта;

 Укрпошта;

 Автолюкс;

Накладений платіж;

Перерахунок на карту банку;

Офіційна гарантія від виробника;

Підтримка клієнта на всіх етапах замовлення;

 

Консультації та замовлення:

0 800 334 750      безкоштовно з усіх телефонів України

073 558 04 04      за тарифами оператора

095 558 04 04      за тарифами оператора

098 558 04 04      за тарифами оператора

095 558 04 04

 

Email: info@lanota.com.ua

Замовлення через кошик приймаємо цілодобово і без вихідних!

 

Вгору